Szkolenie:

Jak z głową podejść do eliminacji w diecie
i jak wyjść z nietolerancji pokarmowych

Czego się dowiesz w trakcie tego szkolenia?

Zrozumiesz, skąd biorą się nietolerancje i nadwrażliwości pokarmowe.

Nauczysz się, jak bezpiecznie eliminować produkty z diety i jak prawidłowo wprowadzać je później.

Poznasz praktyczne sposoby na poprawę trawienia i redukcję objawów nietolerancji.

Dowiesz się, jakie suplementy mogą wspierać Twój organizm przy nietolerancjach pokarmowych.

Otrzymasz konkretne wskazówki dotyczące radzenia sobie z nietolerancją histaminy.

Szkolenie: Jak z głową podejść do eliminacji w diecie i jak wyjść z nietolerancji pokarmowych​ Marzena Kawka

Agenda szkolenia:

  1. Skąd biorą się nietolerancje i nadwrażliwości?
  2. Dlaczego coraz gorzej tolerujesz jedzenie?
  3. Dlaczego organizm traktuje jedzenie jako wroga?
  4. Mechanizmy chroniące przed nadwrażliwościami oraz nietolerancjami i najczęstsze przyczyny je zaburzające.
  5. O nabiale i glutenie słów kilka – czy faktycznie trzeba ich unikać?
  6. Jak podejść do eliminacji w diecie i kiedy faktycznie mogą być pomocne?
  7. Jak rozszerzać dietę? Najważniejsze kroki do przywrócenia tolerancji i lepszego trawienia, w praktyce.
  8. Praktyczne wskazówki w nietolerancji histaminy – jak sobie radzić i co jest najważniejsze
  9. Co zrobić, gdy dolegliwości się pogarszają?
  10. Suplementacja wspierająca w praktyce.
  11. I jeszcze dużo więcej!

Polecam Ci to szkolenie, jeżeli:

Zauważyłaś/eś, że pewne produkty źle na Ciebie wpływają i chcesz dowiedzieć się więcej o nietolerancjach pokarmowych.

Coraz częściej odczuwasz dyskomfort po jedzeniu i myślisz o wykluczeniu niektórych składników z diety.

Chcesz nauczyć się, jak prawidłowo i bezpiecznie wprowadzać i wykluczać produkty z diety.​

Szukasz naturalnych sposobów na poprawę trawienia i samopoczucia.​

Zależy Ci na wartościowej i sprawdzonej wiedzy od specjalistki i nie chcesz szukać na własną rękę. ​

Chcesz uniknąć błędów w temacie nietolerancji pokarmowych i po prostu poczuć się lepiej.

Nie zapisuj się na webinar, jeżeli:

🚫 Oczekujesz cudownych, natychmiastowych rozwiązań bez własnego zaangażowania.

🚫 Nie jesteś gotowa/y na zmiany w stylu życia i nawykach żywieniowych.

🚫 Szukasz jednorazowej diety/ leków/ metod instant, które rozwiążą wszystkie problemy.

🚫 Nie jest otwarta/y na zdrową, spokojną i zrównoważoną transformację swojego życia.

Jaki jest koszt?

SZKOLENIE:
Jak z głową podejść do eliminacji w diecie i jak wyjść z nietolerancji pokarmowych
To szkolenie jest częścią projektu “Odżywianie w zaburzeniach trawiennych”. Postanowiłam dać możliwość zapisu na samo szkolenie tym osobom, które z rożnych względów nie dołączyły do Projektu do 30.04 w czasie jego premiery.

249 zł

199 zł

OTRZYMASZ:

3-godzinne szkolenie: "Jak z głową podejść do eliminacji w diecie i jak wyjść z nietolerancji pokarmowych" dostępne na platformie kursowej

Prezentacja ze szkolenia w PDF do pobrania z platformy kursowej

Dożywotni dostęp do nagrania szkolenia

BONUS: PDF z tabelą produktów niskohistaminowych

Marzena Kawka

Jeśli coraz częściej odczuwasz dyskomfort po jedzeniu i myślisz o wykluczeniu niektórych składników z diety, to wykup dostęp do tego szkolenia. Dowiedz się, jak mądrze eliminować pokarmy, rozumieć swoje nietolerancje i jak stopniowo wracać do zdrowego trawienia. Pomogę Ci!

Marzena Kawka

Jeśli coraz częściej odczuwasz dyskomfort po jedzeniu i myślisz o wykluczeniu niektórych składników z diety, to wykup dostęp do tego szkolenia. Dowiedz się, jak mądrze eliminować pokarmy, rozumieć swoje nietolerancje i jak stopniowo wracać do zdrowego trawienia. Pomogę Ci!​

Sprawdź opinie o moich webinarach:

oraz o współpracy ze mną:

Opinia o współpracy Marzena Kawka

Dlaczego można mi zaufać?

Nazywam się Marzena Kawka.

Jestem magistrem dietetyki klinicznej i specjalistką w zaburzeniach żołądkowo-jelitowych. Od 3 lat zajmuję się problemami trawiennymi i pomagam znaleźć ich przyczynę i skutecznie sobie z nimi poradzić!

Pokazuję w sieci, jak ważna jest mikrobiota w kontekście naszego zdrowia i dzielę się praktycznymi wskazówkami przy problemach żołądkowo-jelitowych. Jestem również autorką jadłospisów lekkostrawnych i przeciwzapalnych oraz przewodników po leczeniu pasożytów i przerostu grzybiczego jak i kursu o żołądku.

Współpracuje również z pacjentami w gabinecie online, gdzie wspólnie pracujemy nad wyjściem z błędnego koła zaburzeń żołądkowo-jelitowych i czasem również i hormonalnych, przywracając równowagę w mikrobiocie, czyli również i w całym organizmie.

W mojej pracy przede wszystkim kieruję się empatią i zrozumieniem, bo człowiek jest tylko człowiekiem, a nie maszyną do wykonywania zadań. Mocno stawiam na elastyczność, nie kieruję się sztucznymi schematami, dla mnie nic nie jest czarno-białe.

I przede wszystkim nieustannie się szkolę i edukuję. Co najważniejsze nie tylko od polskich autorów, ale również i zagranicznych, bo dla mnie najważniejsze mieć otwartą głowę i poznawać nowe perspektywy. Badania naukowe to jedno, a człowiek to drugie.

0
    0
    Twój koszyk
    Twój koszyk jest pusty :(Powróć do sklepu
    Scroll to Top